52 Ways to be happy

Een mama vroeg op Facebook wat ze met haar chagrijnige zoon kon doen. Ik gaf een reactie met allerlei gekke ideeën en schreef onder andere ‘bedenk 52 van deze ideeën, voor ieder weekend een verveelmomentje’. Uiteindelijk heb ik mijn eigen advies opgevolgd en het voornemen voor 2014 gemaakt om iedere week iets uitdagends, geks, ontspannends, speels of nieuws te doen. Iets waar ik vrolijk van word en waar ik andere mensen mee kan inspireren.

Zo heb ik 52 kaartjes met ideeën gemaakt. Iedere week trek ik hier blind een kaartje uit. Hier ga ik die week iets mee doen en aan het eind van de week een stukje over schrijven in het blog. Het geeft mij een stok achter de deur om er ook werkelijk iets mee te doen en er iedere week wat moois van te maken. Ik hoop dat jullie genieten van de verhalen en er zelf misschien ideeën mee opdoen. Just live a little! Maak er wat moois van en doe af en toe lekker gek! Binnen het blog vind je onder de categorie 52 ways happy mijn verhalen naar aanleiding van deze kaartjes. Ik heb het eerste kaartje getrokken op 1 januari. Mijn week loopt dus van woensdag tot woensdag. Op deze manier eindig ik ook precies wanneer 2014 is afgelopen. Dan hoop ik met veel plezier op dit plan terug te kijken!

Naschrift:
Ik heb het jaar uiteindelijk niet volgemaakt met dit plan. Toch veel plezier beleefd met de kaartjes die ik getrokken heb en de inspiratie die deze me gaven!
Lees hier al mijn avonturen naar aanleiding van deze kaarten!

Vond je dit inspirerend, deel het dan snel!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin