Over Possibilities to life

Possibilities to life is gericht op het creëren van mogelijkheden om het meeste uit het leven te halen. Het leven biedt allerhande uitdagingen waarin het geluk niet vanzelfsprekend voor het oprapen ligt en we niet automatisch alles krijgen wat we wensen. Het plezier in je leven ligt er vooral in hoe je ermee omgaat. Is het glas half vol of half leeg? Of, zoals ze vanuit ‘omdenken’ zo mooi zeggen, vraag je je af waar de kraan is? Deze site wil inspireren en op een positieve manier kijken naar alles wat we meemaken.

Zo vaak is bij mensen verzet te lezen of waar te nemen. We vinden situaties die we meemaken niet fijn en willen dit eigenlijk niet hebben in ons leven. Je bent ziek, maar je wilt niet ziek zijn. Je hebt een vervelende manager op je werk, maar je wilt niet dat deze persoon zo vervelend is. De overheid verzint weer nieuwe regels en wetten die je werkelijk te idioot voor woorden vindt. Hoeveel invloed heb je om iets te veranderen waar je je tegen verzet? Dat wat je niet veranderen kunt, kun je maar beter jouw manier hier omheen vinden. Als het toch is zoals het is, hoe kun je dit dan het beste laten uitwerken voor jou?

Mogelijkheden ontstaan ook door informatie. Weten hoe dingen werken, lifehacks, tips, handige weetjes. Op Facebook gaan regelmatig onjuistheden rond over privacy bijvoorbeeld en geven aan, als je nu dát doet, dan komt het allemaal goed. En vooral dit bericht delen. Mensen worden er onrustig van, want die stomme Facebook, grr. Als je weet hoe het werkt, kun je zelf instellen wat jij belangrijk vindt. Informatie en kennis bieden mogelijkheden om jouw keuzes in het leven uit te voeren. Dáár wil deze site je in inspireren. En informeren!

 

Vond je dit inspirerend, deel het dan snel!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin