Week 2: Gekke bekken

Het tweede kaartje van de stap 52 Ways to be happy zei:

Maak foto’s van jezelf met gekke bekken.

Oh jee, dacht ik, ik weet niet of ik dit wel leuk vind! Meestal ben ik er niet zo dol op als ik niet leuk op een foto sta. Ik heb het meteen uitgeprobeerd wel en merkte dat ik bij iedere foto toch even in de lach schoot. Het is een doelbewust proberen er gek uit te zien. Even normen loslaten over hoe het zou moeten en gewoon lachen met jezelf en gek doen. Geen doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Maar, doe eens lekker gek!

In het kader van de gekke bekken ben ik op de telefoon gaan zoeken naar leuke apps rondom karikaturen en gekke gezichten. Ik kwam uit bij twee grappige apps: Candy Camera en Photo Deformer. Met Candy Camera kun je voordat je een foto maakt al verschillende filters over je foto heen leggen. Dit zijn vaak kleurfilters, maar een van de filter heet Monster. Je camera verandert daarmee in een soort lachspiegel. Bij Photo Deformer kun je met je vinger bepaalde delen van de foto veranderen, je wang uitrekken bv of je ogen vergroten. Daarmee kwam ik echter op een nogal monsterlijk uiterlijk uit. Ik ontdekte nog een andere grappige mogelijkheid van automatische aanpassingen, waarbij je mond, neus en ogen vergroot worden. Ook is er een megasmile mogelijk, die er heel grappig uit ziet.

140110104055

 

Naast dat het je een lach kan geven en even uiterlijke normen kan relativeren is er nog een ander voordeel aan het trekken van rare gezichten. Het werkt goed als gezichtsgymnastiek! Het helpt rimpels tegengaan en spanning in je gezicht verminderen. Mooi door gekke bekken!! Laughing

Vond je dit inspirerend, deel het dan snel!Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *